Fönsterputsning

Låt ljuset komma in - rena fönster ger en ljusare och trevligare inomhusmiljö!

Det är lätt att glömma bort hur viktigt det är med putsade fönster för att skapa känslan av ett fräscht och rent hem. Förutom att själva rutorna blir fina så ökar du avsevärt ljusinsläppet, vilket ger varje rum ett välbehövligt lyft. För många är en fönsterputs synonymt med ett riktigt hårt jobb som dessutom sällan lämnar efter sig ett tillfredsställande resultat. Ett jobb som man tack och lov inte behöver göra så ofta - men som man gruvar sig inför under en lång tid. 

Kort sagt, i exempelvis en vårstädning så ska man inkludera sina fönster, och vår rekommendation i detta är att man anlitar professionell hjälp om man av någon anledning inte kan-, hinner eller där man riskerar för mycket.

Få saker ger så omfattande positiva effekter på hemmet som rena fönster. Vi välkomnar såväl företag som privatpersoner. Välj jpn facility management när det är dags för fönsterputsning. Vi varierar vårt upplägg för att passa dina behov.

När ni beställer vår prisvärda fönsterputs kan ni välja att beställa det som en regelbunden tjänst eller vid ett enstaka tillfälle. Vi jobbar snabbt och effektivt och vi har de allra bästa verktygen och produkterna i branschen att arbeta med. Detta för att säkerställa att vi alltid utför en putsning av högsta kvalitet som i sin tur leder till att våra kunder blir nöjda med vårt arbete.  

Bland våra nöjda kunder hittar du privatpersoner och företag. Vi är även flitigt anlitade av städföretag som behöver ta in extra fönsterputsare under perioder av hög belastning. Vi utgör även ett bra komplement till egna fönsterputsare som kanske inte har kunskapen som krävs vid svårare fönsterputs av tex takfönster eller stora fasadglas. Vi är snabba på att svara våra kunder och vår prioritering är att ge våra kunder den högsta möjliga service. Vi anser att det är högst nödvändigt och vi vill att du skall få hjälp snabbast möjliga!

Vi levererar fönsterputs året om och anpassar oss efter era krav och tider. Välkommen att kontakta oss för prisvärd och högkvalitet fönsterputs i Blekinge och Skåne, med bara fasta priser, inga svårigheter eller dolda avgifter som överraskar dig som kund.

Låt ljuset komma in för en fridfull och trevligare inomhusmiljö!

RUT-avdraget - Betala halva kostnaden som privatperson

Tack vare RUT-avdraget betalar du som privatperson bara halva kostnaden för våra tjänster. För att göra det hela ännu mer praktiskt löser vi ansökan åt dig. Därmed kan skattereduktionen göras direkt på fakturan. Vår redan prisvärda fönsterputsning blir med andra ord ännu lite fördelaktigare - det låter väl fridfullt!

Vill du veta mer om vårat koncept med fönsterputs abonnemang och hur det fungerar? KLICKA HÄR!

För privatpersoner behandlas denna tjänst som hushållsnära, vilket innebär att du kan nyttja RUT-avdraget. Läs mer på Skatteverkets webbplats.


Ultrarent vatten för renare fönster, husfasader och solceller.

Hur kan fasadtvätt och fönsterputs göras mer miljövänligt?

Traditionell fasadtvätt och fönsterputs utförs med vanligt dricksvatten, vilket naturligt innehåller mineraler och andra partiklar. Dessa är ofarliga för oss människor men ligger kvar på de ytor som rengörs. I traditionell fönsterputs krävs därför rengöringsmedel och ibland andra tillsatser samt extra tid och skicklighet i utförandet för ett bra resultat. Genom att använda ett system med ultrarent vatten så minskar vi problemet med partiklar kraftigt och kan tvätta fasader och skyltar samt putsa fönster utan kemikalier. 

Vill du veta mer om våran rent vatten system? Gå in på länken HÄR och läs mer.


Du kan också boka fönsterputsning  på våran "online" boknings formulär. Gå in på länken HÄR Det känns väl fridfullt att kunna boka det datum och tid om passar just dig!