Om Oss

Vilka är jpn facility management ab?

Detta är vår historia


jpn facility management ab ägs och drivs av paret John-Patric och Mona Nyberg. Efter många år utomlands där vi har bott och arbetat i länder som Norge, Ryssland, Nigeria, Zimbabwe, Mauritius, Benin, Botswana, Namibia och Sydafrika så har vi kommit hem till Sverige och Sölvesborg och närmare vår familj. Åren utomlands arbetade vi med många olika internationella byggprojekt och med ett stort arbetsområde inom facility management. 

Vårt favoritplats i världen ligger i Sydafrika och är en safaripark som heter "Ukutula" . Ordet Ukutula kommer ifrån Zuluspråket och menas "en fridfull plats". Det var här som grunden till jpn facility management skapades, "en fridfull plats".  Vi har sett behovet av ett litet familjärt facility management företag i Blekinge och Skåne som kan just ge fridfullhet till sina kunder så att du som kund kan ägna din värdefulla tid åt din familj, vänner och egna intressen, eller som företagare kunna lägga din energi på din speciella verksamhet. Det är väl fridfullt att veta att jpn facility management kan ge dig en service där du som kund är i focus, både som privatkund och som företagskund.

Därför erbjuder vi våra kunder en hög grad av kundanpassning och bra service. Vi strävar alltid efter att bygga gynnsamma relationer för gemensam utveckling. Vi vill ge våra kunder en upplevelse av genuin omtanke. Vi utför våra uppdrag som om det vore hos oss själva; det ger oss en fridfullhet. Vår långa erfarenhet av facility management och byggprojekt har gett oss en gedigen grund att stå på när vi startar och genomför våra uppdrag. 

Våra ambitioner är inte att vara störst eller billigast; vårt mål och ambitioner är att ge våra kunder den bästa tänkbara service. För det ger oss fridfullhet att veta att du som kund är nöjd.

Är vi rätt företag för er? Bästa sättet att ta reda på det är att vi träffas och pratar om hur ni vill ha det och hur vi kan hjälpa till. Därefter lämnar vi ett väl dokumenterat förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro. Kontakta oss så berättar vi mer om våran resa med jpn facility management.

John-Patric och Mona Nyberg


Vad händer nu?

Kontakta oss

 

Läs mer om vår företags miljöinitiativ och vår företags intergritetpolicy

Vi bryr oss om våran vackra miljö och våra kunder. 

jpn facility management ab - Södra Bryggerigatan 5a 294 34 Sölvesborg - Organisationsnummer: 559204-3250 - kund@jpnfacility.se