Inomhusmiljö - Företagskunder

Fokusera på er verksamheten i en ren och trivsam miljö.

Oavsett hur din arbetsplats ser ut är den en del av företagets ansikte utåt. För att du ska vara fri att göra ditt jobb behöver allt runt omkring flyta på som det ska. Det är lättare att koncentrera sig på att arbeta om man slipper reta sig på överfulla papperskorgar och smutsiga golv. 

Vi utför städning med precis samma omsorg och noggrannhet som när vi städar i någons hem. Vi ser till att ni får ett städschema som fungerar perfekt för ert företag. Förutom städning så kan vi också fylla på hygienartiklar, vattna blommor och utföra annat som ni behöver hjälp med, varför inte med frukosten?

Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö för era anställda och kunder. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

Kontakta oss så bokar vi in ett möte där vi presenterar oss och går igenom vilka behov ditt företag har (och våra möten är kostnadsfria, det är en del av vårat unika kundbemötande).

Inomhusmiljö tjänster för företag

Kontor, butiker m.m.

- Daglig, veckovis tädning
- Storstäd
- Fönsterputs
- Golvvård
- Kontorsstäd

Fastighetsägare

- Trappstädning
- Avhysningsstäd
- Flyttstäd
- Fönsterputs
- Städ till hyresgäster
- Sanering
- Klottersanering

Byggföretag

- Etablering/bodstädning
- Entreprenadstädning
- Fönsterputs


Vi kan göra ert företag effektivare och vi ser er arbetsmiljö som vårt ansvar. Har ni företag i Blekinge eller Skåne? Kontakta oss redan idag!