Inomhusmiljö


Vi kallar det inte för städning eller lokalvård, vi kallar det för ren inomhusmiljö. Det kan vi lova dig!

Kunderna...… vi vill att du ska vara trygg, bekväma och nöjda i hemmet och på jobbet. Det präglar våra insatser.


Inomhusmiljö - privatkunder


För privatkunder erbjuder vi hemstädning, flyttstädning, storstädning, och visningstädning. Vår städning följer kvalitets- och välutformade miljösystem.

Med tydliga avtal och instruktioner ser vi till att ditt hem blir städat precis som du vill ha det så att du får tid över för det viktiga här i livet. Vi vill alla ha det rent och fint hemma, men de flesta av oss vill hellre använda vår lediga tid till annat än att städa. 

Vi gör det lätt för dig att köpa bra städning för en ren inomhusmiljö som du kan känna dig trygg med. Så slipper du alla trista måsten - och får både livsglädje och serviceglädje på köpet. Det är vad vi kallar fridfullt!


Inomhusmiljö - företagskunder


Är du och dina kollegor riktigt grymma på det ni gör? Har ni fullt upp med att fokusera på er företagsverksamhet och skapa nytta för era kunder? 

Bra! Då är det precis det ni ska lägga er tid och energi på. Inte ska ni behöva oroa er för om det är lite dammigt i konferensrummet. kontoret, fikarummet. 

En ren, säker och fräsch miljö påverkar besökares totala intryck av verksamheten. Dessutom påverkar det medarbetarnas prestationsförmåga - för att inte tala om välmående och kunders lust att handla. Den rena och trivsamma inomhusmiljön kan ni med varm hand lämna över till oss. Det är vad vi kallar fridfullt!