Fönsterputsabonnemang

Så funkar det!

Vi kommer till dig 6 gånger per år och tvättar dina fönster utvändigt. Om du vill ha insidan tvättad också (vi rekommendera 1 till 2 gånger per år) så gör vi gärna det till dig, bara kontakta oss. Vi putsar gärna fönster på lägenheter, både från den minsta lägenhet till den största. För oss är alla fönster värdefulla och så är du som kund, oavsett var du bor, eller hur högt upp du bor.

1 - Du beställer

Beställ i formuläret här på webben eller ring vår kundtjänst. Vi är tillgängliga Måndag till Fredag mellan kl 08.00-17.00 per telefon, och övriga tider går det bra att kontakta oss via E-post.

2 - Vi beräknar

Vi  beräknar priset för dina fönster. Varje hus är unikt och det finns hundratals sorters fönster - olika svåra att arbeta på. Vi har bara fasta priser så att du kan känna dig nöjd och vet vad det kommer att kosta per gång - känns väl fridfullt att veta!

3 - Du bestämmer

Vi putsar varannan månad enligt ett schema. Vi har en unik kundservice, allt till bra priser och med hög kvalitet. Du riskerar inget, du har ingen bindningstid, du får bara rena fönster - känns väl fridfullt att veta!

...

Vill du beställa fönsterputsabonemang?