Bemanning

Är du i behov av kompentent personal inom projektledning, bygg, städ och fönsterputs?

 Då har du kommit rätt! Vi på jpn facility management hjälper dig med detta. Inom de olika yrkena bygg, projektledning, trädgård, fastighetsskötsel, städ och fönsterputs kan det bli väldigt hög belastning under specificerade perioder och det kan vara svårt att bemöta efterfrågan. Behovet av personal kan ändra sig från den ena dagen till den andra, eller vara ett led i en satsning för att utveckla företagets verksamhet. 

Vi lovar kundnöjdhetsgaranti samt trygga och kompetenta medarbetare.


Så funkar det

När du hyr personal från jpn facility management tar vi hela arbetsgivaransvaret. Personen är anställd hos oss och vi betalar lön, sociala avgifter och står för övriga kostnader vid exempelvis ledighet, semester och sjukdom. Du hyr in personal för tiden du har behov och betalar bara för arbetade timmar. I jpn facility management erbjuder vi alltid en nöjd kund-garanti som innebär att du omgående kan avbryta ett uppdrag om du inte skulle vara nöjd. 

Kontakta oss så hjälper vi ert företag med kvalificerad bemanning. Kontakta våran kundtjänst eller fyll i formuläret nedan. Vi kommer att höra av oss så fort vi kan.